• Mutalantie 1, 79600 Joroinen
  • toimisto@joroistenosuuskunta.fi
  • 040 480 3353
  • www.joroistenosuuskunta.fi

Tietosuojaseloste

24.05.2015

Tietosuojaseloste

Yleistä
Joroisten Oma osuuskunta pitää jäsenten, asiakkaiden ja yhteistyötahojen henkilö- ja yritystietoja tärkeänä ja pyrimme suojelemaan henkilötietoja ja yritystietoja parhaalla mahdollisella tavalla osuuskunnan rekisteriylläpidossa ja jäsenten, asiakkaiden ja yhteistyökumppanien käyttäessä osuuskunnan palveluita taikka toimiessa yhteistyötahona.  Henkilötietoja käsitellään tietosuoja-asetuksen (EU) 2016/679 sekä sovellettavien kansallisten lakien, muiden säännösten ja määräysten mukaisesti.

Tietosuojaselosteen tarkoitus on auttaa asianosaista ymmärtämään, mitä henkilötietoja käsittelemme ja miksi ja mitkä ovat asianosaisen oikeudet asiaan liittyen. Tietosuojaseloste on verkkosivuilla saatavissa. Osuuskunta kerää ja luovuttaa jäsenien ja asiakkaiden tietoja osuuskuntalain mukaisen jäsenrekisterin ylläpitämiseksi sekä muiden säännösten ja määräysten mukaisten velvollisuuksien täyttämiseksi. Osuuskunta ei kerää verkkosivuilta evästetietoja eikä käytä jäsenrekisteritietoja markkinointiin tai luovuta tietoja kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin. Verkkosivuille linkitetyt yhteistyökumppanit vastaavat omien sivustojensa tietosuojakäytänteistä ja henkilötietojen käsittelystä.

Tietosuojaselostetta päivitetään tarvittaessa.

Kuinka käsittelemme ja suojaamme henkilötietoja? 
Henkilötiedot tallennetaan tietokantoihimme, joiden suojaamiseen käytetään fyysisiä, teknologisia ja prosessiteknisiä keinoja. Kaikki tiedot salataan ennen siirtoa julkisissa verkoissa. Lisäksi vain tarkkaan rajatulla määrällä henkilöitä on pääsy tallennettuihin tietoihin. Tietoja käsitellään vain tässä tietosuojaselosteessa mainittuihin tarkoituksiin ja muiden laillisten perusteiden perusteella. Suojaamme henkilötietojasi menetykseltä, manipulaatiolta ja luvattomalta käytöltä teknologisten ja organisatoristen turvallisuustoimenpiteiden avulla. Päivitämme turvallisuustoimenpiteitämme jatkuvasti, jotta pysymme teknisen kehityksen tasalla. Lisätietoja tietosuojakäytänteistä antaa toiminnanjohtaja, yhteystiedot alla.

Yleiset yhteystiedot 

Yritysrekisteri: YTJ
Y-tunnus: 0164436-9
Toiminimi: Joroisten Oma osuuskunta
Osoite: Mutalantie 1, 79600 JOROINEN
Puhelin: +358404803353
Sähköposti: toimisto@joroistenosuuskunta.fi